Even voorstellen…


Langerhuizen Chauffeursdiensten is een jong en dynamisch bedrijf dat chauffeursdiensten levert aan het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Onze chauffeurs rijden comfortabel en veilig. Want veiligheid wordt nooit uit het oog verloren!
Ze zijn representatief, punctueel, flexibel, discreet en hebben respect voor uw privacy en die van uw (buitenlandse) gasten. Ze hebben de benodigde nationale- en internationale ervaring. En zij zijn niet alleen ons visitekaartje maar bovenal de uwe.
Indien uw agenda mocht veranderen, dan verandert de agenda van onze chauffeur gewoon met u mee.

De uren achter het stuur zijn vaak niet alleen een bron van frustratie maar tegelijkertijd een verlies aan inkomsten. Een privé chauffeur biedt de uitkomst wanneer u uw reistijd efficiënt wilt gebruiken. In plaats van bezig te zijn met het ontwijken van files, zoeken van de juiste route en het vinden van een geschikte parkeerplaats kunt u uw tijd nuttig besteden door op comfortabele wijze op de achterbank van uw eigen auto uw reistijd om te zetten in effectieve werktijd.


 

Onze chauffeurs bereiden de ritten zorgvuldig voor en zijn op de hoogte van de situatie op de wegen. Naast het daadwerkelijk besturen van uw auto kan uw chauffeur eventuele wachttijden desgewenst gebruiken voor het wegbrengen of ophalen van uw post of het wassen en tanken van uw auto.

Ook u zult ervaren dat de kosten van een prive-chauffeur de moeite waard zijn. Kiest u voor een prive-chauffeur, kiest u dan voor Langerhuizen Chauffeursdiensten.